Защо BrandFormance?


Днес всеки работещ бизнес присъства активно в поне две от социалните медии - със своите бранд, екип, доволни клиенти, последователи и пр. Собствениците на фирми инвестират сериозни средства в performance маркетинг чрез използването на рекламни активности в социалните медии като фейсбук реклама, инстаграм реклама, linkedin реклама, реклама в youtube и пр. Тези усилия водят до добри финансови резултати, но бизнесите, които желаят истински да се възползват от силата на днешните social media канали имат готовност да включат инвестиции и в своя брандинг.
Съчетанието на performance маркетинг и branding наричаме BrandFormance. Съвременните стратегии за brandformance са доказано едни от най-ефективните в социалните медии. Те включват множество модерни маркетинг практики като influencer marketing, employer и employee брандинг, "вирусни" кампании и игрови активности, използване на ботове и друг вид изкуствен интелект и т.н.
Това обучение ще ви предложи множество идеи за вашето мулти-канално бизнес присъствие в социалните медии, скалирано чрез съчетание на ефективни performance + branding практики и стратегии.

За вас ли е обучението?


Вие самите ще прецените най-добре, след като разгледате програмата и информацията. Обучението е насочено към управители на фирми, професионалисти в сферата на PR и маркетинг, онлайн търговци и предприемачи. Основната ни цел е да ви ориентираме адекватно и да получите нужните знания относно възможностите ви за мултиканално присъствие в най-популярните социални медии днес чрез успешни performance и branding практики в едно целенасочено и адекватно съчетание.
Няма да получите "универсални формули на успеха", защото в съвременния digital това е илюзия, с която не искаме да ви залъгваме. Ще ви представим примери, казуси, стратегически модели и теоретични знания, които ние използваме в своята работа като маркетолози. Ще ви ориентираме в какво би било удачно да инвестирате своите рекламни и маркетинг бюджети за digital. Ще можете да зададете своите въпроси и да получите професионален отговор - и то на цени по-ниски от тези за професионален консултинг!
Темата е изключително обширна и със сигурност няма да успеем да обхванем всички възможности, тематични области и практики в рамките на целия ден, но ще можем да ви представим достатъчно много вдъхновяващи идеи, знания и изводи.

Бъдете участник в целодневната програма!


21.март.2019г. (четвъртък) • София, Vitosha Park Hotel Conference Hall
Екипът PresenTHINK има дългогодишен опит в организирането и провеждането на бизнес събития, представящи най-актуалните теми от дигиталния маркетинг, реклама и комуникации. Лекторите и темите са внимателно подбрани, за да може участниците да получат необходимите знания по важни тематики за техния бизнес.Основни партньориАкценти на обучението

  • Акцент на обучението са възможностите на компаниите да съчетаят активностите за продажби с брандинг активности и по този начин да подобрят своето представяне и монетизация.
  • Ще обърнем внимание не само на Facebook, но и на другите топ social media канали: Instagram, Messenger, Twitter, YouTube, LinkedIn
  • Участниците ще получат множество примери и варианти за branding и performance маркетинг в различните социални медии, като ще обърнем внимание на това кога и за кого в кой social media канал е удачно да присъства и в кой може да пропусне според възможностите.Защо да се включите


Няколко от причините да бъдете част от обучението накратко:

За кого е подходящо

Обучението е подходящо за управители на фирми с бизнес в България и чужбина, мениджъри, онлайн търговци и професионалисти от маркетингови, рекламни и PR отдели в компании.

Бизнес насоченост

Целта на обучението не е да ви превърне в гуру за 1 ден, а да ви помогне да научите най-важните и актуални елементи в топ social каналите за всяко бизнес представяне - Facebook, Messenger, Instagram, Twitter, YouTube, LinkedIn.

Съвети, примери, практики

Ще разгледаме десетки конкретни примери и практики Лекторите в PresenTHINK винаги са професионалисти с богат практически опит в дигиталния маркетинг на регионалния и международния пазар.

Участие в бизнес група

Всеки от участниците в изминалите и настоящите PresenTHINK обучения получава покана за присъединяване към бизнес група във Facebook с близо 300 представители на бизнеса. Групата е за споделяне на полезни ресурси, за взаимопомощ и създаване на нови контакти.

Ясни практически знания

За нас е важно не само да получите споделен опит от лекторите, но всичко да бъде обяснено възможно най-ясно и да получите качествени знания и актуална информация.

Бизнес нетуоркинг

Обученията предлагат възможност за нови бизнес контакти и достатъчно време в паузите между лекциите за въпроси към лекторите по лекциите и казуси.

Програма на обучението

09:20-09:40

Настаняване в залата
(виж местоположението тук)

Клиентите в социалните медии

10:00 – 10:30ч.

Особености в поведението на съвременния дигитален клиент
Значение на социалните медии
Значение на съчетаването на брандинг с performance активности в маркетинга и рекламата

Мултиканално social media присъствие

10:30 – 11:00ч.

Адекватно присъствие във всички полезни за бизнеса социални медии
Как да подберем каналите не според това колко са модерни, а според това колко са удачни и ефективни?
Същност на отделните канали и начини за адекватно присъствие в тях.

11:00 – 11:20ч.

Кафе-пауза, нетуоркинг.

YouTube - възможности за Brandformance

11:20 – 12:20ч.

Брандинг в YouTube и развиване на видео канал.
Скалиране в етапа на brandformance чрез YouTube реклама.
Съвети относно видео съдържанието и видео разпространението в YouTube.

12:30 – 14:00ч.

Обедна почивка.

Instagram - възможности за Brandformance

14:00 – 15:00ч.

Органично присъствие с постове, Stories, Highlights и др.
WOM и "вирусен" маркетинг с помощта на лидери на мнение и бранд амбасадори.
Скалиране в етапа на brandformance чрез Instagram реклами.

15:00 – 15:20ч.

Кафе-пауза, нетуоркинг.

Twitter и LinkedIn - възможности за Brandformance

15:20 – 16:20ч.

Примери в Twitter.
Примери в LinkedIn.

16:20 – 16:40ч.

Пауза за нетуоркинг.

Facebook и Messenger - възможности за Brandformance

16:40 – 18:20ч.

Органично присъствие с микс от постове и активности.
Скалиране в етапа на brandformance чрез Facebook реклами.
Примери и практики с Messenger.

Регистрирайте се

Лектор

Иво Илиев

Иво Илиев

Специалист дигитален маркетинг Маркетинг мениджър и Блогър

Здравейте! Казвам се Иво Илиев, на 35 години, баща, блогър, маркетолог. Имам икономическо образование и 16-годишен международен опит в дигиталния маркетинг и реклама. Като организатор и идеолог на PresenTHINK съм изключително щастлив да ви поканя на нашето бизнес събитие, в което ще ви споделя новости и ноу-хау от нашата практика в областта на дигиталния маркетинг и рекламата.
Обикновено на нашите събития присъстват представители от множество бизнес сегменти, професионалисти и предприемчиви българи, които искат да бъдат в крак с тенденциите и да научат от първа ръка нещо полезно за своето представяне в социалните медии. Затова за мен ще бъде изключителна чест да се запознаем и видим с вас на предстоящото събитие.
Предварително ви благодаря за проявения интерес - като хора, правещи бизнес, аз и вие не бихме инвестирали в неща, които не са ни ясни. Една от основните идеи на обучението е да ви даде яснота, за да предприемете разумните бъдещи инвестиции в социалните мрежи.

За Иво Илиев

Има над 16 години практически опит в дигиталния маркетинг, реклама и комуникации. Управител е на агенции METAMARK, InteractAGE и Interactive Age.

От началото на 2019г. Иво Илиев е един от първите сертифицирани маркетинг консултанти в международен план по официалната програма на Facebook за маркетинг консултанти (сериен номер на удостоверението: cert_2v2tc3wm).

Опитен професионалист с богато портфолио в сферата на дигиталния маркетинг и реклама. Част от неговата практика е работата по активности на марки като Raiffeisenbank, NIVEA, GENERALI, Eucerin, Ford, NESTLE, TEVA и др.

Иво е участник и организатор на множество маркетингови обучения в градове от страната. Консултант е на множество бизнеси с дейност в България, Холандия, Румъния, Гърция, Турция, Сърбия, Германия, Австрия, Великобритания, Унгария и др. Водил е лекции и workshop-и в Икономически Университет - Варна, Нов Български Университет - София, Технически Университет - Варна. Участва в някой от най-значимите събития по дигитален маркетинг в страната.

Повече за него ще научите в страниците на професионалния му маркетингов блог www.ivosiliev.com

Отзиви от участници в предходните обучения:


Актуалните и полезни теми от дигиталния маркетинг и реклама, обяснени ясно и с примери от професионалисти-практици.Събитията PresenTHINK имат за цел да представят и обяснят разбираемо на представителите на бизнеса всички съвременни възможности за успех в дигиталната среда, където са техните клиенти. Ако имате фирма или работите като маркетинг или PR специалист в компания - това е вашето място - където практици ще ви презентират множество възможности, успешни примери и практически решения от сферата на дигиталния маркетинг, интернет рекламата и онлайн комуникациите.

За да инвестираш в нещо - трябва да го познаваш и разбираш. Това се случва на PresenTHINK - споделяне на необходимите знания за вземане на правилни решения относно инвестиция в бизнес представяне, присъствие и комуникация. В епохата на мобилните комуникации, социалните медии и дигиталните технологии, надеждната информация и мнението на хората са твоите най-големи конкурентни предимства. В PresenTHINK ги изясняваме.

1313+

Участници в събитията


7+

Години опит като организатор


279+

Часа лекции и упражнения


176+

Фирмени обучения


РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ОЩЕ ДНЕС

Събитието ще се проведе в новата конферентна зала "Витоша" към Витоша Парк на 21.март.2019г. (четвъртък).
Поради големия интерес първите 30 места са резервирани преди официалното обявяване на събитието от членове на PresenTHINK Бизнес групата и от наши корпоративни партньори.
Регистрация за 1 участник преди 20.02.2019г.: 110лв. (спестявате 70лв.).
Регистрация за 1 участник след 20.02.2019г.: 180лв.
Регистрация за 1 участник след 17.03.2019г.: 230лв.


Регистрациите се приемат онлайн посредством формата за регистрация по-долу. Заплащането на таксата за участие става по банков път в 7-дневен срок след регистрацията ви и получаване на проформа фактура.
Благодарим за проявения интерес!

Направете регистрация:

 
Обща цена, която трябва да заплатите след регистрация: 98 лв. за 1 участник


Контакти

Свържете се с нашия екип във връзка с предстоящи обучения или при желание за заявка на предлагани от нас услуги.

Телефони:

+359 889 257 334 - запитвания
+359 52 500 608 - офис