Facebook и Instagram маркетинг и реклама - новости, примери, практики

Зала на Advance Academy - гр.Варна /виж на картата/
18.май.2019 (събота)
Лектори: Иво Илиев, Божидар Йорданов

Целодневно маркетинг обучение в гр.Варна


18.май.2019г. (събота) • Варна, Зала на Advance Academy
Екипът PresenTHINK има дългогодишен опит в организирането и провеждането на бизнес събития, представящи най-актуалните теми от дигиталния маркетинг, реклама и комуникации. Лекторите и темите са внимателно подбрани, за да може участниците да получат необходимите знания по важни тематики за техния бизнес.Основни партньориКакви са акцентите от обучението

  • Ще обърнем внимание на новостите във Facebook и Messenger, като: промени в алгоритъма и форматите постове; алгоритъм и оптимизации на Facebook Ads (фейсбук реклами); бизнес възможности за присъствие чрез Facebook групи и Local страници; Messenger ботове и техните възможности; нови удачни варианти за фейсбук игри и промоции; Facebook Stories и Frames - как да ги използваме адекватно за бранда си ... и други.
  • Ще обърнем внимание на новостите в Instagram, като: ползите и възможностите на IGTV; Instagram Business Tools; Shopping with Instagram за електронни магазини; "тайни" при Instagram Stories; нови ефективни рекламни формати в Instagram; развиване на политика за Brand амбасадори и инфлуенс маркетинг ... и други важни новости.
  • Над 60 практически примера и казуси за маркетинг и реклама, заедно с изводите от тях. Примерите са от Facebook, Instagram и Messenger.


Информация в медиите

Споделяме малка част от анонси на обученията PresenTHINK и интервюта с лектора Иво Илиев:

Интервю в bTV Интервю за обучението по Brandformance в София Участие на Иво Илиев в TEDx в София Интервю за обучението по Facebook маркетинг и реклама в София Интервю в Cross.bg Интервю в Actualno.com Анонс в SvobodnaPraktika.com Анонс в ABCNews Статия в LifeHack Блог интервю за Иво Илиев Анонс в OffNews Интервю в Икар ПресЗащо да се включите


Някои от предимствата да се включите в предстоящото обучение:

За кого е подходящо

Обучението е подходящо за местни търговци, производители и онлайн търговци с бизнес в България или чужбина, мениджъри, онлайн търговци и професионалисти от маркетингови, рекламни и PR отдели в компании.

Бизнес насоченост

Целта на обучението НЕ е да ви превърне в гуру за 1 ден, а да ви помогне да научите най-важните и актуални елементи в 3 топ social канала за всяко бизнес представяне - Facebook, Messenger и Instagram.

Съвети, примери, практики

Ще разгледаме над 60 конкретни примера и казуси. Лекторът е професионалист с богат опит в дигиталния маркетинг на регионалния и международния пазар.

Участие в бизнес група

Всеки от участниците в изминалите и настоящите PresenTHINK обучения получава покана за присъединяване към бизнес група във Facebook за взаимопомощ и нови контакти.

Ясни практически знания

За нас е важно не само да получите споделен опит от лекторите, но всичко да бъде обяснено възможно най-ясно и да получите качествени знания и актуална информация.

Бизнес нетуоркинг

Обученията предлагат възможност за нови бизнес контакти и достатъчно време в паузите между лекциите за въпроси към лекторите по лекциите и казуси.

Програма на обучението

09:30-10:00

Настаняване в залата
(виж местоположението тук)

Facebook алгоритъм: важните новости, възможности и трикове.

10:00 – 11:00ч.

Начин на работа на алгоритъма, новости и важни промени.
Успешни практики за органични активности във Фейсбук.
Разгледане на промери и казуси. Коментиране на често срещани грешки и проблеми.

11:00 – 11:30ч.

Кафе-пауза, нетуоркинг.

Facebook реклама: комплексни стратегии за рекламиране с различни цели.

11:30 – 12:30ч.

Кога какви видове реклами да изберем и за какво да внимаваме.
Динамични реклами, криейтиви и аудитории: проблеми, решения, стратегии в използване.
Оценка и оптимизация на фейсбук рекламите.

12:30 – 14:00ч.

Обедна почивка.

Facebook маркетинг и реклама: примери, казуси, стратегии.

14:00 – 15:00ч.

Разглеждане на особености в отчитането и оптимизацията на рекламите.
С какво са полезни чат-ботовете в Messenger и как да ги използваме в своя бизнес.
Примери и казуси от електронната търговия. Примери за кампании с цел конверсии.
Примери и казуси при местни бизнеси и представителства.

15:00 – 15:30ч.

Кафе-пауза, нетуоркинг.

Instagram маркетинг и реклама

15:30 – 16:30ч.

Инструментариум и алгоритъм на Instagram.
Органични постове и възможностите за колаборация с influencers и brand амбасадори
Instagram реклами и тяхната оптимизация.
Успешни кампании и стратегии - примери и практики.

Време за дискусии, въпроси и отговори на чаша вино

16:30 – 17:30ч.

Разговори с гостите по техни казуси и по темите от обучението на чаша вино в ресторанта на бизнес сградата, където се провежда обучението.

Регистрирайте се

Лектор

Иво Илиев

Иво Илиев

Специалист дигитален маркетинг Маркетинг мениджър и Блогър

Здравейте! Казвам се Иво Илиев, на 35 години, баща, блогър, маркетолог. Имам икономическо образование и 16-годишен международен опит в дигиталния маркетинг и реклама. Като организатор и идеолог на PresenTHINK съм изключително щастлив да ви поканя на нашето бизнес събитие, в което ще ви споделя новости и ноу-хау от нашата практика в областта на дигиталния маркетинг и рекламата.
Обикновено на нашите събития присъстват представители от множество бизнес сегменти, професионалисти и предприемчиви българи, които искат да бъдат в крак с тенденциите и да научат от първа ръка нещо полезно за своето представяне в социалните медии. Затова за мен ще бъде изключителна чест да се запознаем и видим с вас на предстоящото събитие.
Предварително ви благодаря за проявения интерес - като хора, правещи бизнес, аз и вие не бихме инвестирали в неща, които не са ни ясни. Една от основните идеи на обучението е да ви даде яснота, за да предприемете разумните бъдещи инвестиции в социалните мрежи.

За Иво Илиев

Има над 17 години практически опит в дигиталния маркетинг, реклама и комуникации. Управител е на агенции METAMARK, InteractAGE и Interactive Age.

От началото на 2019г. Иво Илиев е един от първите сертифицирани маркетинг консултанти в международен план по официалната програма на Facebook за маркетинг консултанти (сериен номер на удостоверението: cert_2v2tc3wm).

Опитен професионалист с богато портфолио в сферата на дигиталния маркетинг и реклама. Част от неговата практика е работата по активности на марки като Raiffeisenbank, NIVEA, BMW, GENERALI, Eucerin, Ford, NESTLE, TEVA и др.

Иво е участник и организатор на множество маркетингови обучения в градове от страната. Консултант е на множество бизнеси с дейност в България, Холандия, Румъния, Гърция, Турция, Сърбия, Германия, Австрия, Великобритания, Унгария и др. Водил е лекции и workshop-и в Икономически Университет - Варна, Нов Български Университет - София, Технически Университет - Варна. Участва в някой от най-значимите събития по дигитален маркетинг в страната.

Повече за него ще научите в страниците на професионалния му маркетингов блог www.ivosiliev.com

Божидар Йорданов

Божидар Йорданов

Специалист дигитален маркетинг и Мениджър дигитални комуникации в InteractAGE

За Божидар Йорданов

Има над 6 години практически опит в дигиталния маркетинг и комуникации в социалните медии. Мениджър дигитални комуникации в METAMARK при работа с международни и локални клиенти.

Опитен практик с богато портфолио и отлични препоръки в областта на social media маркетинга и рекламата. Част от неговата практика е работата по активности на марки като Raiffeisenbank, BMW, GENERALI, NESTLE и др.

Божидар Йорданов е участвал като лектор в множество български събития от сферата на онлайн търговията и дигитакния маркетинг.

Отзиви от участници в предходните обучения:


Актуалните и полезни теми от дигиталния маркетинг и реклама, обяснени ясно и с примери от професионалисти-практици.Събитията PresenTHINK имат за цел да представят и обяснят разбираемо на представителите на бизнеса всички съвременни възможности за успех в дигиталната среда, където са техните клиенти. Ако имате фирма или работите като маркетинг или PR специалист в компания - това е вашето място - където практици ще ви презентират множество възможности, успешни примери и практически решения от сферата на дигиталния маркетинг, интернет рекламата и онлайн комуникациите.

За да инвестираш в нещо - трябва да го познаваш и разбираш. Това се случва на PresenTHINK - споделяне на необходимите знания за вземане на правилни решения относно инвестиция в бизнес представяне, присъствие и комуникация. В епохата на мобилните комуникации, социалните медии и дигиталните технологии, надеждната информация и мнението на хората са твоите най-големи конкурентни предимства. В PresenTHINK ги изясняваме.

1313+

Участници в събитията


7+

Години опит като организатор


279+

Часа лекции и упражнения


176+

Фирмени обучения


РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ОЩЕ ДНЕС

Свържете се на тел: 0889257344 ако желаете да проверите за свободни места.


Контакти

Свържете се с нашия екип във връзка с предстоящи обучения или при желание за заявка на предлагани от нас услуги.

Телефони:

+359 889 257 334 - запитвания
+359 52 500 608 - офис